Usluge


Suočeni ste sa jednim od najlepših događaja u Vašem životu - Vaše slavlje! Želite da podelite svoju sreću sa rođacima i prijateljima, da zajedno proslavite radost očaravajućeg trenutka kroz jedinstven i nezaboravan način. U našem užurbanom životu svi mi imamo toliko posla da uradimo i malo slobodnog vremena. Savetujemo Vam da ne preuzimate nove obaveze i stres. Mi ćemo se setiti brige o Vašem posebnom danu, da je nezaboravan, ne samo za Vas, već i za Vaše goste. Organizovaćemo strpljivo i profesionalno svaki deo Vašeg slavlja i omogućićemo Vam da uživate u konačnom rezultatu. Uštedećemo Vam dosta vremena, upoznaćemo se sa Vašim željama, postavićemo Vam pitanja kako bi razumeli vaše potrebe i stil. Mi znamo odgovore na Vaša pitanja, tako da, ne oklevajte i kontaktirajte nas. Mi ćemo razbiti Vašu nesigurnost za spremnom odlukom. Samo izaberite vreme za svoj događaj i ostavite sve detalje našim stručnjacima. Oni ce se pobrinuti da svaki minut Vaše proslave prođe sa osmehom. Podelite svoje snove i ideje i mi ćemo ih učiniti stvarnim!

Dekoracija
Originalan i elegantan izgled je završni detalj svakog slavlja koji može potpuno da promeni viziju događaja i da stvori nezaboravnu atmosferu. Izbor boja i materijala je prvi korak ka kompletnom dizajnu i stilu događaja, onda sledi izbor cveća, a završni detalj su mali poklončići za goste i prijatna iznenađenja tokom večeri. Jedinstvena dekoracija će vam pomoći da pretvorite svoje venčanje u nezaboravnu proslavu- odraz vaših emocija i misli.

Zajedno možemo učiniti Vaš dan lepšim i nezaboravnim. Predstavljamo Vam naše ideje i nakon toga izbor je Vaš!

dekoracija-srce Dekoracija stolova i stolica dekoracija-srce Dekorativni nadstolnjaci i salvete dekoracija-srce Cvetni aranžmani
dekoracija-srce Dekoracija balonima dekoracija-srce Cvetići za kićenje dekoracija-srce Ukrasne korpe
dekoracija-srce Bidermajeri dekoracija-srce Svadbeni luk (rajska vrata) dekoracija-srce Brojevi za stolove, Pozivnice...
dekoracija-srce Usluge pakovanja poklona dekoracija-srce Ostalo...  


Cena se određuje prema vrsti materijala, veličini dekoracije i složenosti izrade kojom ćemo stvoriti neverovatnu atmosferu za vašu proslavu.

    Valid XHTML 1.0 Transitional  Valid CSS!